Ξεκίνησε η Ε.Ν. Αγίας Βαρβάρας

Ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν η Ένωση Νέων Αγίας Βαρβαρα.

Η ανάρτηση της ομάδας …

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21. Τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και οι ποδοσφαιριστές δήλωσαν πως θα δουλέψουν σκληρά ούτως ώστε η ομάδα να διανύσει μια χρονιά με επιτυχίες.

Η φετινή χρονιά αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη από την περσινή πρώτη. Εκτός από τις επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει στο ποδόσφαιρο και ιδίως στο αγροτικό η πανδημία, η ομάδα μας αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γηπεδικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιτύχει η φύτευση νέου χλοοτάπητα στο μικρό ιδιωτικό γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στην οικία του πάτερ της ενορίας μας και παραχωρείται από τον ίδιο δωρέαν στην ομάδα.

Έτσι σε συνδυασμό με το οικονομικό πρόβλημα του Σωματείου μας αλλά και την επί πολλών δεκαετιών ανικανότητα της εκάστοτε κοινοτικής αρχής, για ανέγερση ενός κοινοτικού σταδίου, η ποδοσφαιρική μας ομάδα κάνει προπονήσεις όπου μπορεί. Από γήπεδα 5×5 μέχρι δρόμους και χωράφια. Έτσι και χθες η προπόνηση έγινε στο σχεδόν παραμελημένο γήπεδο 5×5 του χωριού το οποίο δεν διαθέτει ούτε προβολείς. Η προπόνηση αναγκαστικά πραγματοποιήθηκε νωρίς προτού δύσει ο ήλιος με αποτέλεσμα στο γήπεδο να παίζουν μικρά παιδιά, τα οποία και ευχαριστούμε θερμά γιατί μετά από δική τους πρωτοβουλία μας παραχώρησαν το γήπεδο. Καλούμε ανοικτά όλους τους συγχωριανούς/ες αλλά και την κοινοτική αρχή όπως σταθούν δίπλα στην ομάδα και το Σωματείο γενικά, βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορούν. Για τη νεολαία για τον αθλητισμό. Υγ. Από τις αλάνες στα γρασίδια. – Ε.Ν.Α.Β. – ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.