Αγιασμός πριν την πρεμιέρα - Mappinio.net

18/09/2020 05:4646

Πηγή: Ορόκλινη-Τρούλλοι FC 2020

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για την ενοποίηση των ποδοσφαιρικών ομάδων των Κοινοτήτων Ορόκλινης και Τρούλλων και την δημιουργία μιας ακόμα πιο ζηλευτής ομάδας ονόματι «ΟΡΟΚΛΙΝΗ-ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2020» πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Ιερέα της Κοινότητας Τρούλλων, πατήρ Άγγελο.

Στον αγιασμό παρέστησαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο πρωτοστατούντος του Προέδρου του κ. Γιώργου Προκοπίου ο οποίος ευθύς αμέσως με το τέλος της θείας τελετής, και αφού παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές όλα τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, στην συνέχεια ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά …. καλές επιτυχίες στην ενοποιημένη ομάδα μας και ευόδωση των τεθέντων στόχων μας.

Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος κ. Προκοπίου δήλωσε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές: «Είμαι περήφανος για αυτήν την νέα ομάδα που δημιουργήσαμε, και θέλω να πιστεύω πως και Όλοι εσείς οι ποδοσφαιριστές και Τεχνική ηγεσία, θα πρέπει να νιώθετε την ίδια περηφάνια, γιατί αποτελείται την αφρόκρεμα των ποδοσφαιριστών, γιαυτό, ως Διοίκηση, απαιτούμε να δουλέψετε σκληρά για να μας δικαιώσετε και να πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τους αισιόδοξους στόχους μας.

Για να το πετύχουμε αυτό… επαναλαμβάνω, πως απαιτούμε από όλους ΣΕΒΑΣΜΟ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Αυτό λοιπόν είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μας… και γι αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παραβεί τους κανόνες μας. Από πλευράς μας συνέχισε ο πρόεδρος θα είμαστε συνέχεια κοντά σας, και θα εκπληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο»

Leave a Reply

Your email address will not be published.