Νέος προπονητής ο Τέκκης

12/01/2021 23:35113
Polish_20210108_125745433.jpg

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αιμίλιου Τέκκη στη θέση του προπονητή της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας …

Κατόπιν συνεννόησης με τον Urko Pardo που όπως γνωρίζετε ήταν υπηρεσιακός προπονητής και του οποίου έχουμε πλήρης εμπιστοσύνη, με εισήγηση του έχουμε προσλάβει τον Αιμίλιο Τέκκη στην θέση του προπονητή.

Ο Αιμίλιος Τέκκης έχει δουλέψει σε πιο μεγάλες κατηγορίες και με συνεργασία με το Urko Pardo μας έχουν υποσχεθεί ότι θα πετύχουν τους στόχους της ομάδας. Η ομάδα μας έχει ήδη κάνει τρεις μεταγραφές και ο στόχος μας είναι εντός των ημερών να ανακοινώσουμε ακόμα τρεις ουσιώδες μεταγραφές.

Ξεχνώντας τα οποία δήποτε λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, που ευτυχώς έγκαιρα τα έχουμε αντιληφθεί , έχουν γίνει οι κατάλληλες διορθώσεις με ουσιώδες μεταγραφές και συμφωνία με έμπειρο προπονητή για να οδηγήσουμε την ομάδα στους στόχους της που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας ήδη έχει διαφοροποιηθεί και η δυναμικότητα της έχει αυξηθεί παρά πολύ. Θελουμε όλο το κόσμο κοντά μας με οποίο δήποτε τρόπο να στηρίξει την ομάδα και όλοι μαζί να χαρούμε τις αναμενόμενες επιδόσεις της. Η αντεπίθεση ξεκίνησε !!!