“Έφυγε” ο Ττομάκης Παπακυριακού – Θλίψη στην ΕΛΠΙΔΑ Ξυλοφάγου

“Εφυγε” χθες από τη ζωή σε ηλικία 56 χρονών προδομένος από την καρδιά του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και μετέπειτα παράγοντας της ΕΛΠΙΔΑΣ Ξυλοφάγου Χρυσόστομος Παπακυριακού.

Ένας αγνός στρατιώτης της ΕΛΠΙΔΑΣ που ξεχώριζε πάντα για τον τρόπο που διαχειριζόταν τις οποιεσδήποτε καταστάσεις στην ομάδα του. Είχε άποψη για όλα τα θέματα που αφορούσαν τις μικρές κατηγορίες και δεν δίσταζε να τις συζητά.

Δυστυχώς φεύγει χωρίς να δει την αγαπημένη του Ελπιδα ξανά στα σαλόνια της ΚΟΠ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΠΊΔΑΣ για το χαμό του.. 

“Η οικογένεια της Ελπίδας Ξυλοφάγου θρηνεί για τον Χρυσόστομο Παπακυριακού. Θρηνεί για ένα γνήσιο παιδί της ομάδας. Ο «Ττομάκης» της Ελπίδας απεβίωσε ξαφνικά, χθες βράδυ σε ηλικία 56 ετών στην Ξυλοφάγου. Ο Χρυσόστομος Παπακυριακού υπηρέτησε την Ελπίδα από όλες σχεδόν τις θέσεις του σωματείου. Αρχικά ως ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια ως προπονητής και και ως παράγοντας. Παρέμεινε πιστός μέχρι το τέλος και βοηθούσε με κάθε τρόπο την όποια ανάγκη είχε η αγαπημένη μας ομάδα. Το διοικητικό συμβούλιο της Ελπίδας Ξυλοφάγου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία η μνήμη του!”

Ένας από τους προπονητές που συνεργάστηκε μαζί με τον Ττόμη ήταν και ο Γιαννάκης Ποντικός, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό τοίχο τα ακόλουθα:

“ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.. ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΚΕΝΟ.. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΤΟΜΑΚΗ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ”

Καλό ταξίδι φίλε ….

*Στην φωτογραφία ο προπονητής Γ.Ποντικός με τον Ττόμη Παπακυριακού όταν η Ελπίδα Ξυλοφάγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γ κατηγορίας την περίοδο 2013-2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.