26/05/2023 23:3584

Ενισχύεται ο Παρθενών Προσφύγων Λατσιών

Το Σωματείο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΤΣΙΩΝ κατέληξε σε συμφωνία με τον προπονητή/ποδοσφαιριστή κ Γιώργο Γιασεμή, ο οποίος θα ενισχύσει αγωνιστικά την αντρική ομάδα και θα πλαισιώνει το προπονητικό επιτελείο μαζί με τον Κυριάκο Κκουτά και Μιχάλη Κουκκουρή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Παρθενών θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ.

Χαιρετισμός από το πρόεδρο του Σωματείου κ. Β. Παπαδόπουλο.

Μια επιθυμία του Σωματείου μας για επαναδραστηριοποίηση της Ανδρικής Ομάδας άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Θα ήταν άδικο παιδιά της Ακαδημίας μας που έφθαναν σε ηλικία ενηλικίωσης, να κτυπούν πόρτες άλλων Σωματείων για να τα εγγράψουν στις δικές τους ανδρικές ομάδες. Μέγας χορηγός και συμπαραστάτης μας ο κ. Ανδρέας Μιχαήλ ιδιοκτήτης/διευθυντής της εταιρείας CYVIEW DEVELOPERS. Όσα ευχαριστώ κι αν πούμε σ’ αυτόν τον άνθρωπο είναι πολύ λίγα. Κε Ανδρέα σε υπερευχαριστούμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει να πούμε και σ’ όλους τους προπονητές των Ακαδημιών μας και ιδιαίτερα στους Κυριάκο Κκουτά και Μιχάλη Κουκκουρή για τα πολλά τρεξίματά τους για υλοποίηση της επιθυμίας μας.

Με τη δημιουργία της ανδρικής ομάδας, πραγματοποιείται και ένας από τους σκοπούς του Σωματείου μας, που είναι η ενασχόληση των νέων μας, πράγμα που θα τους κρατήσει μακριά από τους πολλούς πειρασμούς που κτυπούν την πόρτα μας. Συνάμα μαθαίνουν οι νέοι μας να πειθαρχούν, να συμπεριφέρονται σωστά, να αποκτούν προσωπικότητα, στοιχεία απαραίτητα για την μετέπειτα ζωή τους.

Εύχομαι με τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να είμαστε πανέτοιμοι.

Καλή επιτυχία
Βάσος Παπαδημητρίου
Πρόεδρος του Σωματείου


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.