22/05/2023 21:46137

Νέος προπονητής ο Λάκης Αθανασίου

Ο έμπειρος προπονητής Λάκης Αθανασίου είναι ο νέος προπονητής στη Χρυσομηλιά.

Τo Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά ανακοινώνει ότι άρχισε και συνεχίζεται ο προγραμματισμός για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2023/24 :

  • Στα πλαίσια αυτά ανακοινώνουμε με ικανοποίηση τη συμφωνία για συνεργασία με τον πολύπειρο προπονητή Λάκη Αθανασίου.
    Ο Λάκης Αθανασίου έρχεται στην Χρυσομηλιά για να ηγηθεί , με την εμπειρία και τις γνώσεις του , της προσπάθειας της ομάδας μας στους υψηλούς φετεινούς της στόχους. Κατά την περσινή χρονιά ο Λάκης Αθανασίου ,ήταν στο τιμόνι της ΑΕΚ Κουκλιών, κατακτώντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ και οδηγώντας την ομάδα στους αγώνες ένταξης της ΣΤΟΚ. Παράλληλα αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς για τη περίοδο 2022/23.

Καλωσορίζουμε τον Λάκη Αθανασίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

  • Με την πρόσληψη του Λάκη Αθανασίου στη τεχνική ηγεσία, έχει τροχιοδρομηθεί το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας με εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα την βοηθήσουν να υλοποιήσει τους στόχους της. `Ηδη έχουν γίνει καταρχήν συμφωνίες με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις συνεργασίας.

Φωτό-Ο νέος προπονητής της ομάδας μας Λάκης Αθανασίου με
τον Χάρη Κωμοδρόμο, μέλος του Δ.Σ.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.