Για τα δύσκολα πάντα ο Καμένος

Μετά τη φυγή του απο την Ολυμπιάδα Λυμπιών και τον περσινό εκπληκτικό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Β’ κατηγοριας ο προπονητής Άγης Καμένος ανάλαβε … ως συνήθως… το πολύ δύσκολο έργο να σώσει απο τον υποβιβασμό την ομαδα του Χαλκάνορα Ιδαλιου στην Γ’ κατηγορια, όπως και έγινε.


Προπονητής των δύσκολων αποστολών απο οτι φαίνεται απο την προπονητική του διαδρομή, ανέλαβε τον Χαλκανορα στην προτελευταία θέση με 16 βαθμους και την τερμάτισε στην δεύτερη θέση του δεύτερου γκρουπ με 41 βαθμούς έχοντας συντελεστή 8 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Οι αριθμοί δείχνουν απο μόνοι τους το πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα του Ιδαλίου να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο προπονητής Άγης Καμένος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, αφού όπου και να έχει δουλέψει, πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει παρόμοιους συντελεστές όπως έγινε και με τη φετινή χρονιά στον Χαλκάνορα.

Παρά το ότι είναι μόλις 42 χρονών, κουβαλά στο παλμαρε του μια μεγάλη εμπειρία 10 χρονών σαν πρώτος προπονητής, 10 γεμάτες χρονιές με ανόδους και αποφυγή υποβιβασμών.

Ο Άγης Καμένος βρίσκεται στη διαδικασια απόκτησης του διπλωματος UEFA PRO.

Άξιο αναφοράς η δημιουργία μίας πολύ καλής ομάδας με χαμηλό προϋπολογισμό στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με την Ολυμπιάς. Μαζί με την ομάδα των Λυμπιών είχε πετύχει ιστορικές νίκες εντός και εκτός έδρας απέναντι σε ιστορικές ομάδες.

Είναι προπονητής χαμηλών τόνων αλλά παρεξηγημένος πολλές φορές για τη συμπεριφορά του στους πάγκους. Συνήθως βρίσκεται μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας και δείχνει τη δουλειά του μέσα απο τα αποτελέσματα και τα στατιστικά των ομάδων που προπονεί.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.