19/03/2023 20:3580

Πανσόλειο Κύπελλο: Πρόκριση για ΑΕΚ – Διακοπή στη Φλάσου

FB_IMG_1679247164188.jpg

Πηγη: Πανσόλειο

ΠΡΟΟΔΟΣ Καλιανών – Α.Ε.Κ. Κανναβιών 2-2

Η ομάδα που πήρε πρόκριση για την προημιτελική φάση είναι η Α.Ε.Κ. Κανναβιών.

Άδοξο τέλος είχε σήμερα, ο δεύτερος προημιτελικός μεταξύ της ΑΜΥΝΑΣ Λινού-Φλάσου και της ΤΗΛΛΥΡΙΑΣ A.C. Κάτω Πύργου.
Λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, ο διαιτητής του αγώνα, διέταξε την εκκένωση των κερκίδων από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, αλλά και των ουδετέρων φιλάθλων, λόγω κάποιας έντασης που δημιουργήθηκε, μετά από την επίδειξη κόκκινης κάρτας σε ένα ποδοσφαιριστή από κάθε ομάδα. Όλοι οι φιλάθλοι αποχώρησαν από το γήπεδο και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας της ΤΗΛΛΥΡΙΑΣ A.C.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της ΑΜΥΝΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, και ο αγώνας οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.
Κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου της ημίωρης παράτασης, η ομάδα της ΑΜΥΝΑΣ πέτυχε και 3ο γκολ. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό της ημίωρης παράτασης ο διαιτητής του αγώνα, τον διέκοψε οριστικά, λόγω του γεγονότος ότι αρκετοί φιλάθλοι και των δύο ομάδων, αλλά και ουδέτεροι, επέστρεψαν στις κερκίδες του γηπέδου. Την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα θα την αποφασίσει η Δικαστική Επιτροπή της Πανσολείου Αθλητικής Ομοσπονδίας.
Στον άλλο προημιτελικό, η ομάδα της Α.Ε.Κ. Κανναβιών πήρε την πρόκριση μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την ομάδα της ΠΡΟΟΔΟΥ Καλιανών


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.