Νέα νίκη και παραμονή στο γκρουπ των πρωτοπόρων

FB_IMG_1674484283278.jpg

Νίκη ξανά για τον Κέδρο ο οποίος παραμένει στην τροχιά των πρωτοπόρων και στο -3 από την τρίτη θέση.

Πηγή: ΚΕΔΡΟΣ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας στον Κοτσιάτη, απέναντι στον Άτλα Αγλαντζιάς αυτή τη φορά και παραμένει στην τροχιά των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο -7 από την κορυφή και στο -3 από την Τρίτη θέση – όλα αυτά μετά από 16 στροφές αγωνιστικής δράσης.

Το παιχνίδι στον Κοτσιάτη το περασμένο Σάββατο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ωστόσο, δύο ατομικές ενέργειες του Γιώργου Μουλλωτού ο οποίος ήτανε και ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, μια στο 33 όπου σκόραρε ο ίδιος μετά από ατομική ενέργεια και μια στο 52 όπου έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπανικολάου με ένα πάρε-βάλε, έκριναν την τύχη του αγώνα. Καθόλου αμελητέα η ομάδα του Άτλα η οποία έφτιαξε τις δικές της ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο μετά από ωραίο σουτ και ενώ το σκορ ήτανε στο 0-0 ενώ έχασε και πέναλτυ στο 2-0. Τις ευκαιρίες της εφτιαξε και η ομάδα μας με αποκορύφωμα το σουτ φωτοβολίδα του Στέφανου Λιβέρα το οποίο δεν μπόρεσε να συγκρατησει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και 2 επιθετικοί μας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο τετ α τετ.

Ικανοποιητική η προσέλευση των φιλάθλων μας τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξη. Ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερη ενίσχυση από την κερκίδα πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια όπως συνηθίσαμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ατλα Αγλαντζιάς. Δύσκολο αλλά και συνάμα πρόκληση το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι στην πρωτοπόρο Γεροσκήπου FC εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο αθλητικό στάδιο Γεροσκήπου.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.