01/12/2022 17:4452

Καταστροφές στο Κοινοτικό γήπεδο Τσερίου – Κάλεσμα για οικονομική βοήθεια

IMG-f2b50265148d89cf4d963cef9cbe58b8-V.jpg

Η επιστολή που μας ήρθε από το Κέντρο Νεολαίας Τσερίου για τις καταστροφές που έγιναν στο Κοινοτικό γήπεδο.

Θέμα:ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΣΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TSERI.F.C
Αξιότιμοι,
Το Κέντρο Νεολαίας Τσερίου είναι μία εθελοντική ομάδα που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη πριν από 6 περίπου χρόνια, από νέους ανθρώπους, κατοίκους του Δήμου Τσερίου, οι οποίοι είχαν κοινό όραμα για το Δήμο τους, να αναπτύξουν δράσεις οι οποίες θα φέρουν κοντά στο Κέντρο Νεολαίας τους νέους του χωριού για να απασχοληθούν με υγιείς δράσεις τόσο μέσα από τον αθλητισμό αλλά και μέσα από τον εθελοντισμό. Πέρα του Κέντρου Νεολαίας δημιουργήθηκε και μια ποδοσφαιρική ομάδα ενηλίκων αλλά και η ακαδημία ποδοσφαίρου που απασχολεί μικρά παιδιά.
Με πολύ κόπο και μόχθο η ομάδα μας κατάφερε να επιβιώσει με την βοήθεια επιχειρήσεων του Δήμου μας και όχι μόνο, αφού η οργάνωση μας είναι εθελοντική και δεν διαθέτει ιδίους οικονομικούς πόρους. Τα τελευταία χρόνια η βιωσιμότητα του Κέντρου Νεολαίας ήταν ιδιαίτερα δύσκολη ένεκα και του κορονοιού ο οποίος παρεμπόδιζε την διεξαγωγή εκδηλώσεων οι οποίες μας παρείχαν λίγη οικονομική στήριξη. Μετά λύπης μας λοιπόν αντικρύσαμε αυτές τις φρικαλέες εικόνες σήμερα στο Κοινοτικό Γήπεδο του Δήμου μας. Όσα με κόπο χτίστηκαν γκρεμίστηκαν σε λίγες μόνο ώρες από τις καταδικαστέες πράξεις των δραστών που δεν είναι η πρώτη φορά που βεβηλώνουν ξένη περιουσία. Το ποτήρι αυτήν την φορά ξεχείλισε και μαζί του έφερε τεράστιες οικονομικές ζημιές για το Κέντρο Νεολαίας και την ποδοσφαιρική ομάδα Tseri. F.C αφού στους χώρους όπου βανδαλίστηκαν ήταν αποθηκευμένος όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την λειτουργία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και πλέον δεν μπορεί καν να αγωνιστεί στον επόμενο της αγώνα της Κυριακής.
Πέρα από την ποδοσφαιρική ομάδα έχει πληγεί αφάνταστα και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου που φιλοξενεί πέραν τον 20 παιδιών ηλικίας 5-16 ετών , τα οποία θα πρέπει δυστυχώς να ενημερωθούν αύριο πως δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα τους αφού έχουν κλαπεί και καταστραφεί όλα τα απαραίτητα των προπονήσεων τους. Οι τουαλέτες αλλά και τα αποδυτήρια δεν είναι πλέον εφικτό να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά. Οι εικόνες που θα πρέπει να αντικρύσουν αύριο θα τους ραγίσουν τις καρδιές.
Ως εκ τούτου για να υπάρξει συνέχεια στο δημιουργικό μέλλον του Κέντρου Νεολαίας πλέον χρειαζόμαστε άμεσα οικονομική στήριξη για την αγορά του εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για την λειτουργία τόσο της ποδοσφαιρικής ομάδας όσο και της Ακαδημίας μας. Σας εκλιπαρούμε για άμεση οικονομική ή και υλική βοήθεια για να μπορέσουμε να σώσουμε ότι με κόπο φτιάξαμε. To Κέντρο Νεολαίας αργοπεθαίνει μην μας αγνοήσετε.
Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο kentro.neolaias.tseriou@gmail.com για περεταίρω πληροφορίες. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας,


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.