Σπουδαία κίνηση από το ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC

20221008_073003.jpg

Το ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC απέδειξε για ακομα μια φορά ότι ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ψες στο ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος η ομάδα του Φρενάρους έδωσε το ποσό που μαζεύτηκε από τις εισόδους των φιλικών αγώνων προετοιμασίας στην οικογένεια του Κυριάκου Σπάου απο το Λιοπέτρι που δίνει μάχη με την επάρατη νόσο.

Συγχαρητήρια στο Φρέναρος FC.

Κυριάκο, είμαστε ΟΛΟΙ μαζί σου.

Η ανάρτηση από το ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC.

Κατά την ανάπαυλα του ψεσινού μας παιχνιδιού, δόθηκε στην οικογένεια του Κυριάκου Σπάου από το Λιοπέτρι, που δίνει τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο, ολόκληρο το ποσό που μαζεύτηκε από τις εισόδους των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, όπως είχαμε προαναγγείλει, καθώς και μια φανέλα αναμνηστική της ομάδας μας.

Χρέος όλων μας να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε ένα μικρό αγγελούδι, που δίνει την δική του μάχη σε μια τόσο νεαρή και τρυφερή ηλικία.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν να μαζευτεί το ποσό για τον Κυριάκο. Η πίστη μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί σου. Έιμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρεις να βγείς ΝΙΚΗΤΗΣ.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
🙏🙏🙏


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.