Συλληπυτήρια ανακοίνωση του Κέδρου για τον Γκούρα

Polish_20220901_183940191.jpg

Καλό ταξίδι αξέχαστε Ηλία Κατσιολούδη- Γκούρα…
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του μαέστρου της μπάλας όπως τον αποκαλούσαμε Ηλία Κατσιολούδη, ο γνωστός σε όλους μας Γκούρας.
Έφυγε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών που ανέδειξε η Μαρωνίτικη κοινότητα και που έτυχε Παγκύπριας αναγνώρισης αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Διγενή Ακρίτα Μόρφου την δεκαετία 70-80 ( Α κατηγορία ) ενώ η ποδοσφαιρική του αξία δεν άφησε αδιάφορο τον ΑΠΟΕΛ στον αγωνίστηκε το 1980 – 82.

Η Μαρωνίτικη κοινότητα τον χάρηκε ιδιαίτερα όταν αγωνίστηκε αργότερα με το Κέντρο Νεότητας Μαρωνιτών, όπου και σαν προπονητής ανέβασε το Κ.Ν.Μ από την 4η στην 3η κατηγορία.
Πέραν των ποδοσφαιρικών εξαιρετικών χαρισμάτων του, ο Γκούρας ήταν προικισμένος με σπάνιες Ανθρώπινες αρετές, ενώ καταγράφεται η τεράστια προσφορά του σε συνανθρώπους του, ιδιαίτερα στους εκ Κορμακίτη συγχωριανούς του που τους υπηρέτησε σαν κοινοτάρχης τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του προσφυγικού σωματείου Κέδρος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον εκ των αρχηγών της ομάδας μας Αρμάντο Κατσιολούδη. Το Σωματείο θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του τιμώντας στο ελάχιστο την μνήμη της μεγάλης αυτής προσωπικότητας.
Καλό σου ταξίδι αδελφέ…


Δ.Σ Κέδρου Αγίας Μαρίνας ( Σκυλλούρας )
01/09/2022


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.