05/07/2022 15:1174

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ FC: Συνεχίζεται ο προγραμματισμός

Η ενημέρωση από την ομάδα.

Ο προγραμματισμός της ομάδας μας συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς με σκοπό την στελέχωση της και το σχηματισμό ενός δυνατού και αξιόμαχου συνόλου.
Μέχρι στιγμής η επιτροπή προγραμματισμού σε συνεργασία με την προπονητική ομάδα έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές. Παναγιώτη Παλουρτή, Αναστάση Πάρου, Αντώνη Παπαντωνίου, Μάριο Στυλιανού, Γιώργο Διοικητή, Μάριο Γεωργίου, Αντώνη Αδάμου, Μάμα Γεωργίου, Κούλη Σπύρου, Αντώνη Γερασίμου, Παναγιώτη Κρητικό, Ανδρέα Σιαθά, Κωνσταντίνο Σταύρου, Αναστάση Νικολάου, Κωνσταντίνο Γεωργιάδη και Λευτέρη Παπαελευθερίου. Το Δ.Σ της ομάδας μας καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ F.C και εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας της κοινότητάς μας.
Αναμένονται σύντομα και άλλες ανακοινώσεις στις επόμενες ημέρες ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρως στελεχωμένη με την έναρξη της προετοιμασίας για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Παράλληλα, να σημειωθεί ότι στις 14 Ιουλίου προγραμματίζεται μουσικοχορευτική εκδήλωση στην πλατεία της Ξυλοφάγου με φαγητό χορό, τραγούδι και άλλες εκπλήξεις.
Από την πρώτη στιγμή το δηλώσαμε, Δύναμή μας η Στήριξη όλων με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, Για την κοινότητά μας, τους νέους μας και το μέλλον αυτών!!
Συνεχίζουμε δυναμικά!

Εκ του Δ.Σ,


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.