02/06/2022 16:4744

Συνεχίζει ο προπονητής Γεωργίου

Η ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ανδρέα Γεωργίου.

To Δ.Σ του Δημητράκη Χριστοδούλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Αντρέα Γεωργίου.

Ο Αντρέας βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας μας τα τελευταία 3 χρόνια . Εν μέσω πανδημίας οι 2 πρώτες αγωνιστικές περιόδοι δεν ολοκληρώθηκαν ωστόσο φέτος κατάφερε να φτάσει την ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην φάση των 16 των αγώνων ένταξης ΣΤΟΚ πραγματοποιώντας παράλληλα και αξιοπρεπέστατες παρουσίες τόσο στον θεσμό του πρωταθλήματος όσο και στον θεσμό του κυπέλλου.

Ο Αντρέας,παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να προέκυπταν κατα την διάρκεια της συνεργασίας μας καθώς είναι παιδικός φίλος με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας , κατάφερε με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του να κερδίσει τον σεβασμό ενώ παράλληλα διαχειρίστηκε άψογα όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφήνωντας μας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εκ μέρους όλων , τον ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε καθώς και την ανοχή που επέδειξε κατα την διάρκεια των 3 αυτών χρόνων και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και να κάνει.

Ήρθε φίλος και φεύγει σαν φίλος .

Ήταν και θα είναι ένας από εμάς .


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.