Τουρνουά ΘΟΙ Λακατάμιας – 4η μέρα

Χορηγός επικοινωνίας mappinio.

Ενημέρωση από του διοργανωτές.

Το Τουρνουά ΘΟΙ Λακατάμιας στέφθηκε για τέταρτη μέρα με απόλυτη επιτυχεία. Σειρά είχαν τα παιδάκια μας χθες, γεννημένα το 2016, μαζί με τα νεαρά κορίτσια Κ11 και Κ14. Όπως και κάθε μέρα, το Τουρνουά διεξήχθη μέσα στα πλαίσια του Ευ Αγωνίζεσθαι, με τους συντελεστές να απολαμβάνουν ακόμα ένα απόγευμα γεμάτο ποδόσφαιρο και συγκινίσεις.

Για τα παιδάκια του 2016, τους ποδοσφαιριστές του αύριο, το Τουρνουά, που είχε τη μορφή πρωταθλήματος, κατέκτησε η ομάδα TFA, (Ταλας Παφου) παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Δεύτερη τερμάτησε η δική μας ομάδα ΘΟΙ Λακατάμιας, ακολουθούμενη από τις ομάδες DRAGAO FC και CITY FSC.
Τις απονομές για τα παιδάκια μας, έκανε ο κ. Κωστάκης Λοϊζου, Γραμματέας της LAKATAMIA FC.

Για την ηλικιακή ομάδα K11 Ladies, του Τουρνουά ΘΟΙ Λακατάμιας, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση, σε μια μορφή πρωταθλήματος 2 γύρων. Άφησε πίσω της τις ομάδες LAKATAMIA FC και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ που τερμάτισαν στις θέσεις 2 και 3 αντίστοιχα.
Την απονομή για τις νεαρές κοπέλες Κ11 έκανε ο κ. Ρένος Χριστοφόρου, Ταμείας του Σωματείου Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας.

Σε ένα αμφίρροπο Τουρνουά για τις νεαρές κοπέλες Κ14, μορφής πρωταθλήματος 2 γύρων, και το τελευταίο παιχνίδι να έχει μορφή τελικού, οι κοπέλες του ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση, αφήνοντας έτσι πίσω τις ομάδες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ και LAKATAMIAS FC που τερμάτισαν στις θέσεις 2 και 3 αντίστοιχα.
Τις απονομές έκανε ο κ. Όμηρος Χριστοφίδης, Πρόεδρος της γυναικίας ομάδας LAKATAMIA FC.

Το Τουρνουά ΘΟΙ Λακατάμιας δεν τελιώνει ακόμα εδώ, αφού τη Δευτέρα 30/05/2022, οι ηλικιακές κατηγορίες 2013 LIONS και 2015 LIONS και την Τρίτη 31/5 η ομάδες 2011 lions περνουν σειρά για να αγωνιστούν. Καλή επιτυχεία στις ομάδες που θα αγωνιστούν, και θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στις ομάδες που έχουν δώσει το παρόν τους στο ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Tournament.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.