Τουρνουά ΘΟΙ Λακατάμιας – 3η μέρα

Χορηγός επικοινωνίας mappinio.

Η ενημέρωση από τους διοργανωτές.

Τρίτη μέρα για το ΘΟΙ Λακατάμιας Tournament, με τα παιδιά από τις ηλικιακές ομάδες του 2012 LIONS, 2014 EAGLES και 2014 LIONS. Τα παιδιά απόλαυσαν το ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε και κάθε μέρα.

Για την ηλικιακή κατηγορία του 2014 EAGLES, το Τουρνουά κατέκτησε η ομάδα Galacticos, αφού νίκησε στα πέναλτυ την ομάδα του Dragao. η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Την απονομή έκανε ο Διευθυντης Ακαδημιών, αλλά και Τεχνικός Διευθυντής του Σωματείου μας, κ. Γιάννος Πετρίδης.

Για την ηλικιακή κατηγορία του 2012 LIONS, το Τουρνουά κατέκτησε η ομάδα FAN FEVER, αφού νίκησε στον τελικό την ομάδα της Δόξας, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Την απονομή έκανε ο Τέως Δήμαρχος Λακατάμιας και Τέως Πρόεδρος του Σωματείου μας επί σειρά ετών, κ. Λούκας Ιατρού.

Για την ηλικιακή κατηγορία του 2014 LIONS, το Τουρνουά κατέκτησε η ομάδα μας, ΘΟΙ Λακατάμιας, αφού νίκησε στον τελικό την Ακαδημία Μαυρουδή, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Την απονομή έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μας, κ. Σωτήρης Σάββα

Η Τέταρτη μέρα του τουρνουά μας θα διεξαχθεί σήμερα, και σειρά πέρνουν τα παιδιά της ηλικίας 2016 LIONS. Επιπρόσθετα, σε συνεργασία πάντα με την γυναικεία ομάδα της LAKATAMIA FC, θα διεξαχθούν και τα Πρωταθλήματα Κοριτσιών U11 και U14. Ευχόμαστε στις ομάδες που θα παρευρεθούν, να έχουν ένα καλό Τουρνουά, πάντα με σεβασμό προς τον αντίπαλο και το παιχνίδι.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.