03/04/2022 18:0623

Και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Πέγεια

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η Πέγεια εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Μετά το σημερινό 1-1 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής με τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου έφτασε στους 54 βαθμούς και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που εκκρεμούν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, η Πέγεια πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με τον Ανδρέα Κυπριανού και η Πέγεια ισοφάρισε στο 90+2 με τον Δημήτρη Φιλίππου.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 53ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Πόλυς Φιλίππου για τους γηπεδούχους και στο 53ο λεπτό ο Μάρκος Συλιανίδης για το Διγενή, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ανεβαίνουν ΑΕΖ και ΜΕΑΠ
Η ΑΕΖ Ζακακίου νίκησε με 2-0 την ΜΕΑΠ και οι δύο ομάδες βρίσκονται στους 46 βαθμούς και ανεβαίνουν επίσης στη Β’ Κατηγορία, αφου τερματίζουν στην πρώτη τετράδα.

Το τέταρτο εισιτήριο της ανόδου ακόμη να κριθεί μαθηματικά. Στους 45 βαθμούς παρέμεινε η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και στην 5η θέση με 39 βαθμούς βρίσκεται ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου.

Στα μεταξύ τους παιχνίδι είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Διγενής Μόρφου – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 0-0
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – Διγενής Μόρφου 1-4

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Εθνικός Άσσιας – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 2-0
Ομόνοια Ψευδά – Κούρης Ερήμης 1-2
Χαλκάνορας – ΘΟΪ Λακατάμιας 2-2
Πέγεια – Διγενής Ακρίτας Μόρφου 1-1
Εληά Λυθροδόντα – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς 2-2
ΑΕΖ Ζακακίου – ΜΕΑΠ 2-0 


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.