21/02/2022 16:4463

Ευχαριστίες από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ Κανναβιών

Η ανακοίνωση της πρωταθλήτρια ομάδας στο Πανσόλειο.

Αγαπητοί φίλοι, η Αθλητική Ένωσις Κανναβιών και Αγίας Ειρήνης, η ΑΕΚ της καρδίας μας, είναι επιτέλους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ μετά από 36 ολόκληρα χρόνια και η χαρά όλων στην οικογένεια της ΑΕΚ είναι τεράστια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία. Μεγάλη συμβολή είχαν όλοι μας οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, το συμβούλιο, οι οπαδοί και οι χορηγοί της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Αφιερωμένο το πρωτάθλημα σε σας.
Αγαπητοί φίλοι, αυτή η επιτυχία δεν είναι ένα πυροτέχνημα, αλλά μια διαρκείς προσπάθεια τα τελευταία 5 χρόνια που επαναδραστηριοποιήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αφιέρωσαν έστω και ένα λεπτό από τον χρόνο τους για το σωματείο μας (παίχτες, προπονητές, παράγοντες). Μερίδιο αυτής της επιτυχίας σας ανήκει. Αφιερωμένο το πρωτάθλημα και σε σας.
Είναι σαν να πέρασαν αιώνες. Μέσα σε αυτά τα 36 χρόνια, έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, μέλη του σωματείου μας και πάρα πολλοί πιστοί μας οπαδοί και υποστηριχτές, αναμένοντας να ξαναδούν την ομάδα του σωματείου μας πρωταθλήτρια.
Ποιους να πρωτοθυμηθούμε?
Τον Στέλιο το Φουσιεκκα, τον Κυριάκο της Περσας, τον Παμπο Αλεξάνδρου, τον Χαράλαμπο Κώστα, τον Κυριάκο του Γιώργου, τον Πολυ Αλεξάνδρου, τον Κούλη Στυλιανού, τον Μηνά Ξενοφώντος, τον θκιο μας τον Μιλτή, τον Μιχάλη τον Ράφτη, τον Κυριάκο Ανδρέου, τον Γιαννάκη Σαπαριλλα και τόσους άλλους που το χάρηκαν μαζί μας από ψιλά εκεί που βρίσκονται. Αφιερωμένο το πρωτάθλημα και σε σας.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.