Βασιλέας:”Οι ομάδες της Επίλεκτης δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε”

Ένας από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ είναι ο Αβράμης Βασιλέας.

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στη σελίδα μας και μας έθεσε κάποιους προβληματισμούς του …

Πραγματικά λυπούμαι να παρατηρήσω πως αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές υποτιμούν την Επίλεκτη Κατηγορία.

Τα τελευταία χρόνια βλέπω ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε από ομάδες της τρίτης και δεύτερης κατηγορίας. Υπάρχουν ομάδες με εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις και οργάνωση όπως η ΑΕΚ Κοράκου, η Δόξα Παλιομετόχου, ο Ορφέας Λευκωσίας, ο ΚΟΡΝΟΣ fc, ο Εθνικός Λατσιών, η ΑΣΠΙΣ Πύλας, η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, ενω ομάδες σε πιο μεγάλες κατηγορίες, αυτά δεν τα έχουν.

Ένα άλλο θέμα που με προβληματίζει είναι το οικονομικό αφού βλέπω τα ποσά που δίνονται στην επίλεκτη να είναι στα επίπεδα της 3ης και 2ης κατηγορίας.

Υπάρχουν πάντως αρκετά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Είναι θέμα της ομοσπονδίας που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να είναι η Επίλεκτη ο τελευταίος τροχός της άμαξας του Κυπριακού ποδοσφαίρου;

Είναι θέμα επιπέδου; …. βλέπω αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε αυτή την κατηγορία που μπορούν να βοηθήσουν αρκετά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Θα πρέπει να βρεθεί και μια λύση όσον αφορά τα λεφτά που δίνονται για τα μεταφορικά των ποδοσφαιριστών στην Επίλεκτη αφού με βάση την προκήρυξη, αυτά δεν είναι εξασφαλισμένα.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.