Συμφωνία με Arsen Mihajlovic και Goran Petkovski

05/07/2021 20:271070
20210705_202548.jpg

Η ανακοίνωση του Εθνικού Λατσιών…

Το Δ.Σ του Εθνικού Λατσιών με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τους προπονητές κ. Arsen Mihajlovic και κ. Goran Petkovski. Ο κ. Arsen αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Ανάπτυξης καθώς και head coach και ο κ. Goran καθήκοντα Υπεύθυνου Τακτικής Ανάπτυξης. Οι δύο προπονητές, ιδιαίτερα γνωστοί για το έργο τους, την ανάπτυξη και προώθηση νεαρών ταλέντων, με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σαν προπονητές και υπεύθυνοι σε Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα ανεβάζουν την Ακαδημία μας επίπεδο. Η πολύχρονη εμπειρία τους περιλαμβάνει ακόμη παρουσίες σαν προπονητές σε πρώτες ανδρικές ομάδες σε Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορία καθώς και παρουσίες σαν ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ομάδες της 1ης Κατηγορίας. Ο κ. Arsen και ο κ. Goran είναι επίσης κάτοχοι διπλώματος UEFA Pro.

Η ένταξη των δύο προπονητών στο Σωματείο μας γίνεται στα πλαίσια της συνεχής επένδυσης του Δ.Σ στις Ακαδημίες του Εθνικού, στα δικά μας παιδιά, στα δικά μας ταλέντα. Οι δύο προπονητές σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Σάββα Μαγκαφά αναλαμβάνουν καθήκοντα με στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και ανάπτυξη στους νεαρούς αθλητές μας. Ο Εθνικός Λατσιών αγαπά και επενδύει έμπρακτα στα παιδιά του!

Καλώς Ορίζουμε τον Arsen και τον Goran στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.