Μ.Σεργίδης: “Κομβικό σημείο η νίκη στο Αμμόχωστος”

Ένας από τους συντελεστές της φετινής μεγάλης επιτυχίας της ΠΑΕΕΚ είναι αναμφισβήτητα ο προπονητής της ομάδας κ. Μάκης Σεργίδης. Έχοντας δουλέψει πέντε συνολικά χρόνια στον πάγκο της ομάδας ο κ. Σεργίδης αποτελεί πλέον μέρος της ιστορία της προσφυγικής ομάδας.

Ο προπονητής των πρωταθλητών παραχώρησε συνέντευξη στη σελίδα μας.

-κ. Σεργίδη, πως νιώθεις μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία;

Σίγουρα ήταν κάτι απίστευτο για εμάς γιατί καταφέραμε να εκπληρώσουμε ένα στόχο ο οποίος ήταν αντικειμενικά πάρα πολύ δύσκολος ,μια ομάδα που ανέβηκε από την Γ’ Κατηγορία να μπορέσει να ξανά ανέβει και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Κατηγορία.Ο τρόπος που επιτεύχθηκε η άνοδος έστω και στο τελευταίο λεπτό ήταν ένας από τους λόγους που εμείς ζήσαμε κάτι μαγικό. Είδαμε νεαρούς αλλά και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας να κλαίνε και να πανηγυρίζουν αυτή την μεγάλη επιτυχία για όλη την Κερύνεια.

-Που πιστεύεις κρίθηκε αυτή η επιτυχία.

Νομίζω ότι η ΠΑΕΕΚ έδειξε περίπου από τον Νοέμβριο που καταφέραμε σε μια εντελώς καινούρια ομάδα να επέλθει ομοιογένεια και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Φάνηκε ότι η ομάδα μας μπορούσε να παλέψει όχι μόνο με τις τρεις ομάδας που διεκδίκησαν μέχρι το τέλος, Αγία Νάπα, Οθέλλο και Αρη αλλά και με παραδοσιακές δυνάμεις της Β’ κατηγορίας όπως την ΑΛΚΗ , τον Ονησιλο και την Ομονοια Αραδίππου.

-Σας βοήθησαν και οι μεταγραφές Ιανουαρίου.

Σαφώς βοήθησε η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου που η διοίκηση, μας πίστεψε ακόμα περισσότερο και προχώρησε στην περεταίρω ενίσχυση της ομάδας. Κάναμε ένα εντυπωσιακό Β’ γύρο.-Που οφείλετε αυτή η επιτυχία;Η επιτυχία αυτή οφείλετε σίγουρα στο ότι είχαμε μια διοίκηση που ήταν κοντά μας σε ότι χρειαστήκαμε παρά τις δυσκολίες, ειδικά με τον κορονοιό και τις συνθήκες που επικρατούσαν.Όμως είχαμε και ποδοσφαιριστές που πείστηκαν για τον στόχο και το όραμα της ομάδας, ποδοσφαιριστές με μεγάλο κίνητρο να πετύχουν και αυτά όλα όταν τα σμίξαμε βγάλαμε κάτι πάρα πολύ ωραίο.

-Φοβήθηκες καθόλου κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι δεν θα τα καταφέρνατε;

Ήταν αρκετά κομβικά τα παιγνίδια στην αρχή του δευτέρου γύρου όπου είχαμε πρώτα την ήττα στο Λιοπέτρι με Αχυρώνα και στη συνέχεια η ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό με το ΘΟΙ. Μετά από αυτές τις απώλειες πήγαμε να παίξουμε με την ΑΛΚΗ εκτός έδρας έχοντας μοναδική επιλογή το τρίποντο. Στο ημίχρονο είμασταν πίσω στο σκορ. Κάπου εκεί είχε περάσει από το μυαλό μας ότι δεν θα τα καταφέρναμε γιατί εάν μεγάλωνε η διαφορά από τους πρωτοπόρους τότε δύσκολα να μπορούσαμε να τη μαζέψουμε. Ευτυχώς στο Β’ ημίχρονο ίσως να κάναμε και το καλύτερο μας παιγνίδι στη φετινή σεζόν και γυρίσαμε το παιγνίδι. Αυτό μας έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση και προχωρήσαμε με αρκετά νικηφόρα αποτελέσματα.

-Πλέον η ΠΑΕΕΚ βρίσκεται στην Α’ Κατηγορία, ο Μάκης Σεργίδης θα συνεχίσει;

Έχω δουλέψει πέντε χρόνια σε αυτή την ομάδα και κάποιος ο οποίος δουλεύει τόσα χρόνια σε μια ομάδα συνδέεται και θέλει πάντα στο καλό της. Με την ΠΑΕΕΚ δούλεψα στην Γ’ και στην Β’ Κατηγορία και σίγουρα θέλω να δουλέψω και στην Α’ κατηγορία. Δεν έχουμε συζητήσει με την διοίκηση ακόμα, δεν έχω συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, υπάρχει όμως καλή θέληση και από τις δυο πλευρές και πιστεύω το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.