08/04/2021 21:3042

ΑΠΕΠ: “Σταθείτε στο πλευρό της ομάδας μας”

Η ανακοίνωση της ομάδας της Πιτσιλιάς

Ατυχές το χθεσινό αποτέλεσμα της ομάδας μας, αφού ηττηθήκαμε με 1 – 0 από τον ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας. Η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε κραυγαλέες ευκαιρίες να σκοράρει και δέχθηκε ένα τέρμα από αδράνεια της αμυντικής της γραμμής, το οποίο δυστυχώς καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις 15 περίπου τελικές προσπάθειες, τα 2 δοκάρια και τις 5 αποκρούσεις των αντιπάλων στη γραμμή τέρματος!!!!. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΝΑ για το τίμιο παιχνίδι και τη φιλοξενία, αλλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο τρίο της διαιτησίας για το άψογο παιχνίδι. Η ομάδα, για μια ακόμα αγωνιστική έδειξε πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο, και με την όλη της προσπάθεια έδειξε ότι άδικα βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο προπονητικό επιτελείο, όσο και στους ποδοσφαιριστές, που τις τελευταίες αγωνιστικές θυμίζουν ΑΠΕΠ!!!

Είμαστε μια ομάδα, που δυστυχώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς, αφού κάθε αγωνιστική το ιατρικό δελτίο αποτελείται από 3-4 τουλάχιστο ποδοσφαιριστές. Μέσα σε όλα, χάσαμε τον ένα από τους 3 μας τερματοφύλακες, που τέθηκε εκτός ομάδας από τον Δεκέμβριο λόγω σοβαρού τραυματισμού, λόγω πανδημίας ποδοσφαιριστές μας τίθενται σε υποχρεωτική καραντίνα, ενώ τελευταίο συμβάν, ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Ταμπούρη που υπέστη ρήξη χιαστών. Ευχόμαστε σε όλους τους τραυματίες γρήγορη ανάρρωση, και τους περιμένουμε σιδερένιους πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.

Παρ΄ όλα τα προβλήματα, η ομάδα μας συνεχίζει δυνατά και αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Έμειναν 11 παιχνίδια, 11 τελικοί, και μόνο σαν τελικούς τους αντιμετωπίζουμε. 11 τελικοί στους οποίους θα πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να ξεμπλέξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Φίλοι της ΑΠΕΠ,

Σας καλούμε για ακόμα μια φορά να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας και να βοηθήσετε με όποιο τρόπο μπορείτε, αφού η φυσική σας παρουσία στα γήπεδα δεν επιτρέπεται λόγω των μέτρων για την πανδημία. Υπενθυμίζουμε ότι κυκλοφορεί ακόμη ο λαχνός εισφοράς προς €15, το οποίο θα κληρωθεί την Τρίτη του Πάσχα. Προμηθευτείτε τους λαχνούς σας, βοηθώντας την ομάδα οικονομικά, αφού η πανδημία δε μας αφήνει να διοργανώσουμε τις ετήσιες μας εκδηλώσεις.


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.