Ανάλυση πρωταθλημάτων Β’ – Γ’ απο τον προπονητή Χρ.Δημητρίου

Ο προπονητής Χρίστος Δημητρίου γνωστός από την πολύ καλή πορεία που έκανε στο πάγκο της ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου μίλησε στη σελίδα μας σκιαγραφώντας τα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

κ. Δημητρίου να αρχίσουμε με την Β’ Κατηγορία. Πως βλέπεις την υπόθεση άνοδος;

Οι ομάδες της ΠΑΕΕΚ του ΑΡΗ, της ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ και του ΟΘΕΛΛΟΥ έχουν ξεφύγει απο τους υπόλοιπους και θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας.

Απο εκεί και πέρα;


Απο εκεί και πέρα ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ, ΟΝΗΣΙΛΟΣ, ΑΛΚΗ και ΑΣΙΛ θεωρώ είναι πολύ καλές ομάδες και θα κρατήσουν τις
αποστάσεις τους απο τις περιπέτειες του υποβιβασμού. Ο ΑΧΥΡΩΝΑΣ παρόλο που είναι κάπως πιο κοντά στις ομάδες που θα παλέψουν θεωρώ ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο και ξέρει απο που να μαζέψει βαθμούς και η άποψη μου είναι οτι στο τέλος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Για την υπόθεση διαβάθμιση;


Για τη διαβάθμιση θα γίνει χαμός και δεν μπορείς να κάνεις εύκολα προβλέψεις. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτι θα δούμε ένα απο τα πιο συγκλονιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων.

Να πάμε στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Στην Γ’ κατηγορία βλέπω τρία γκρουπ ομάδων όπως είναι τώρα η βαθμολογία αλλά βλέπω να γίνονται ανατροπές. ΠΕΓΕΙΑ, Α.Λ.Σ.ΟΜΟΝΟΙΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ έχουν προβάδισμα απο Π.Ο.ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ και ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ όμως υπάρχει αρκετός δρόμος και ίσως να έχουμε ανατροπές.

Για τη κάτω ζώνη…

Για την κάτω ζώνη βλέπω να γίνεται μεγάλη μάχη. Εκεί που βλέπαμε κάποιες ομάδες να μένουν πίσω όπως η ΑΜΑΘΟΥΣ, η ΕΛΗΑ και η ΕΝΑΔ φαίνεται ότι άρχισαν και αυτές να ανεβαίνουν και να προλαβαίνουν την ΕΛΠΙΔΑ, τον ΑΠΟΝΑ και την ΑΠΕΠ.
Η ΟΡΟΚΛΙΝΗ-ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC παρόλο που έχει μια απόσταση 4 βαθμών αν δεν προσέξει στα επόμενα παιχνίδια ίσως μπει σε περιπέτειες λόγω και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Η ενοποιημένη ομάδα αγωνίζεται με τους πρωτοπόρους και αν δεν πάρει βαθμούς ίσως να εμπλακεί παρόλο που θεωρώ ότι έχει τα φόντα να χτυπήσει αυτά τα παιχνίδια. Έχω την άποψη ότι δεν είναι ομάδα για να μπει σε περιπέτειες.

Τέλος υπάρχουν και οι κάπως “αδιάφορες” για την ώρα ομάδες όπως είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, η ΜΕΑΠ αλλά και ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ που έμεινε πολύ πίσω.

Ίσως προκύψουν ανατροπές προς τα πάνω είτε απο ΕΘΝΙΚΟ Άσσιας είτε από ΗΡΑΚΛΗ είτε από ΜΕΑΠ γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ καλές ομάδες, ειδικά η ομαδα της ΜΕΑΠ έχει αρκετή ποιότητα σε ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι την αδικεί η βαθμολογική της θέση.

Ο προπονητής Χρίστος Δημητρίου

Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.