23/03/2021 11:4730

Μάντζαλος: “Καμία ομάδα δεν πέρασε ότι εμείς”

Ο δυναμικός αριστερός μπακ του ΑΣΙΛ Χρύσανθος Μάντζιαλος μίλησε στη σελίδα μας.

Χρύσανθε, πως εξελίσσεται η φετινή χρονιά για εσάς;

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ διαφορετική και ιδιαίτερη από όλες τις απόψεις. Το περσινό πρωτάθλημα σταμάτησε πρόωρα, οπότε είχαμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη προετοιμασία για ένα μαραθώνιο 34 αγώνων. Ο ΑΣΙΛ φέτος χτίστηκε από το μηδέν, μια ομάδα ποιοτική συνδυάζοντας εμπειρία και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Είχατε πολλά κρούσματα όμως…

Ναι όντος , η αρχή της χρονιάς μας βρήκε μόλις στη 2η αγωνιστική να χτυπηθούμε από τον κορονοιό 11 παίκτες. Ήταν πολύ δύσκολο για μας που βρεθήκαμε θετικοί στον ιό αλλά και για τους άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έτρεχαν συνεχώς για τεστ και έπαιζαν κάθε 3 μέρες με πολλές απουσίες. Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας μαζί με το τεχνικό επιτελείο ήταν καθόλη τη διάρκεια δίπλα μας έχοντας πίστη ότι η ομάδα θα ανακάμψει, συνεπής στις υποχρεώσεις τους, δίνοντας μας την ώθηση για την αντεπίθεση. Μια αντεπίθεση την οποία πιστεύαμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να την κάνουμε. Ο προπονητής και το team του το πίστευε όταν ήμασταν στην 16η θέση. Καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να ανακάμψει από αυτό που περάσαμε εμείς. Και το περάσαμε όλοι μαζί, θετικοί ή μη στον ιό, γιατί είμαστε μια οικογένεια!

Ποιες ομάδες βλέπεις να ανεβαίνουν στην μεγάλη κατηγορία;

Προσωπικά πιστεύω εύκολα δύσκολα θα ανέβει ΠΑΕΕΚ και ΑΡΗΣ από τις ομάδες που είναι στα ψηλά, αυτές είναι που δείχνουν μια σταθερότητα και ξέρουν να παίρνουν το αποτέλεσμα.

Οι φιλοδοξίες σου

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα βοηθώντας και εγώ με τη σειρά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο ΑΣΙΛ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις, οι άνθρωποι είναι κύριοι με όλη τη σημασία της λέξης και άψογοι επαγγελματίες που δίνουν όλη τους την ψυχή για την ομάδα.

Μαρία Κωνσταντίνου


Ενδιαφέρουν


Κατηγορίες


Επικοινωνία


info@mappinio.net



© Copyright by Mappinio.net 2023. All rights reserved.