Συνεχίζει στο τιμόνι ο Δημητρίου - Mappinio.net

17/05/2021 19:17269
20210517_191618.jpg

Η ανακοίνωση του Π.Ο Ξυλοτύμπου …

Ο Δημήτρης Δημητρίου, θα είναι και του χρόνου προπονητης του Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ 2006.
Μετά την αποχώρηση 2 προπονητών, η Διοίκηση προσλαμβάνει τον Δημήτρη Δημητρίου ως νέο προπονητή της Ομαδας. Άγνωστος στον κόσμο της Ξυλοτυμβου αφου δούλεψε σε ομάδες της Λεμεσού και στο εξωτερικό, ο Δημήτρης ξεκινά με 1ο του αγώνα τον Κουρρη Ερημης στον 1ο γύρο εκτός έδρας, λίγους αγωνες πριν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ακόμα μια ήττα για την ομαδα μας και παραμένει στην 16η θεση με πολλούς βαθμούς μακριά από την 12η θέση η οποία προσφερε την παραμονη στην Κατηγορία. Βαθμολογικά την δεδομένη στιγμή η ομαδα ήταν με το ενάμιση πόδι στην Β κατηγορια αφου και η ψυχολογία όλων ήταν σχεδόν στο μηδέν.
Πιστεύοντας από τους λίγους στην παραμονή της ομαδας ο Δημήτρης ξεκίνησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Δουλεια και πειθαρχία σε αγωνιστικό και έξω αγωνιστικό κομμάτι της Ομαδας αλλά ιδιαίτερα η επιλογή των ποδοσφαιριστων στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έδωσαν μια μεγάλη δυναμική στην αντεπίθεση που θα ξεκινουσε ο Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ.
Άξιοι συμπαραστατες όλοι όσοι ήταν στο τεχνικό επιτελείο.
Με καθοδηγητή τον Δημήτρη Δημητρίου η Ομαδα κατάφερε σε μια ξέφρενη πορεία τον 2ο γύρο να τερματίσει στην 12η θέση και να παραμείνει στην Β Κατηγορία.
Πιστεύουμε ότι του χρόνου ο Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ θα είναι πιο δυνατός αφου
έχει ένα έμπειρο και δουλευτη προπονητή ο οποίος απόδειξε ότι ξέρει να καταρτίσει την Ομαδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστες ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.