Συνεχίζει με την ίδια προπονητική ομάδα ο ΑΧΥΡΩΝΑΣ - Mappinio.net

07/06/2021 21:20393
kosma_large_large.jpg

Συνεχίζει με την ίδια πετυχημένη συνταγή ο Αχυρώνας Λιοπετρίου. Η ανακοίνωση της ομάδας…

Με το δοκιμασμένο και άκρως πετυχημένο περσινό προπονητικό τρίο που κράτησε την ομάδα στη Β΄ Κατηγορία για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πορευτεί και του χρόνου ο Αχυρώνας Λιοπετρίου.

Αυτό που ήθελαν και οι δύο πλευρές πήρε σήμερα επίσημο χαρακτήρα, αφού οι αρχιτέκτονες της εκπληκτικής περσινής χρονιάς, Πανίκος Κοσμά (προπονητής), Αδάμος Αδάμου (βοηθός προπονητής) και Νικόλας Αναστασίου (προπονητής τερματοφυλάκων) έδωσαν τα χέρια με τη Διοίκηση της ομάδας του Λιοπετρίου και συνεχίζουν για πιο πολλές επιτυχίες και διακρίσεις.

Η προπονητική ομάδα σε συνεργασία με την ομάδα προγραμματισμού του σωματείου έπιασαν από σήμερα δουλειά με σκοπό την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ενίσχυση της ομάδα. Στόχος είναι να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό ο πετυχημένος περσινός βασικός κορμός και να γίνουν οι αναγκαίες προσθήκες στο ρόστερ ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος ο Αχυρώνας Λιοπετρίου να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός και να επαναλάβει την περσινή πετυχημένη πορεία.
Οι φίλοι της ομάδας του Λιοπετρίου να είναι έτοιμοι γιατί πολύ σύντομα αναμένονται ηχηρές μεταγραφές που θα σκορπίσουν ενθουσιασμό και ικανοποίηση.
Τελειώνοντας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τον Πανίκο, τον Αδάμο και τον Νικόλα για το εκπληκτικό έργο που επιτελούν και να τους ευχηθούμε συνέχιση των επιτυχιών!