Ο Κούρης ανακοίνωσε κρούσμα - Mappinio.net

15/04/2021 21:55163
FB_IMG_1618512810235.jpg

Η ενημέρωση από την ομάδα του Κούρη Ερήμης…

Το Δ.Σ του Κούρη Ερήμης ανακοινώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από διενέργεια Rapid-Test από συμπτώματα που παρουσίασε σήμερα το πρωί. Αμέσως το σωματείο μας έστειλε τον ποδοσφαιριστή σε ιδιωτικό χημείο για διενέργεια τεστ PCR και στο οποίο σήμερα το απόγευμα βρέθηκε ξανά θετικός στον ιό. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε αγωνισθεί στον χθεσινό αγώνα με την ομάδα της Π.Ο Ξυλοτύμπου. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη τεθεί σε αυτοπεριορισμό.
Το Σωματείο μας ενεργοποίησε το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ, πέρασε όλους τους ποδοσφαιριστές και προσωπικό από τεστ ταχείας ανίχνευσης σε σημεία δειγματοληψίας της κυβέρνησης και στα οποία όλοι ήταν αρνητικοί. Ανέβαλε επίσης την προγραμματισμένη προπόνηση σήμερα. Έκανε απολύμανση όλων των χώρων του γηπέδου από εγγεκριμμένη εταιρεία.
Θα γίνουν και πάλι τεστ στο Σάββατο πρωί 17/4/21 πριν τον προγραμματισμένο αγώνα μας με την ομάδα του Οθέλλου Αθηαίνου . Για όλα τα πιο πάνω είναι ενήμερη και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αλλά και το σωματείο της Π.Ο. Ξυλοτύμπου.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.