Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Fadairo - Mappinio.net

08/06/2021 16:32139
FB_IMG_1623159035542.jpg

Η ΑΛΚΗ Ορόκλινης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του David Fadairo στην ομάδα.

Η ανακοίνωση …

Η ΑΛΚΗ έγραψε ιστορία, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη μεταγραφή του νεαρού, Νιγηριανού, Διεθνή Ποδοσφαιρική, U-20 David Fadairo, από τη Lagos Islanders, πληρώνοντας σε TFC – “TheFutbolCoin”.

Ο Άντης Λόππας ανέφερε: «Η Αλκή με ενθουσιασμό υποδέχεται έναν παίχτη αυτής της κλάσης και με αυτές τις δυνατότητες. Είμαστε περήφανοι, επίσης, γιατί η Αλκή είναι το πρώτο Σωματείο στην ιστορία που ολοκλήρωσε μια τέτοια μεταγραφή σε TFC – “TheFutbolCoin”, το κορυφαίο και πιο συναρπαστικό κρυπτονόμισμα στον κόσμο».

Ο κ. Λόππας συνέχισε, φανερώνοντας την εκτίμησή του, σε όσους στάθηκαν αρωγοί σι’ αυτό το ιστορικό γεγονός: «Θέλω, επίσης, να αναγνωρίσω τις προσπάθειες, τη δημιουργικότητα, το πάθος, καθώς και τις ικανότητες, των νέων μελών του Δ.Σ. της Αλκής, του Andrew Medwik και Paul Tait. Οι γνώσεις τους σ’ αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα, οδήγησαν στην αγορά του David, πληρώνοντας αποκλειστικά σε TFC. Η ομάδα προσβλέπει τώρα με ανυπομονησία στην επίτευξη του στόχου της για άνοδο στην 1η Κατηγορία».

Οι Medwik και Tait δήλωσαν: «Μας τιμά ιδιαίτερα που είμαστε μέλη του Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Σωματείου της Αλκής. Εκτιμούμε τον David Fadairo και είμαστε ενθουσιασμένοι γνωρίζοντας τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Αναγνωρίζουμε ακόμη, ότι τόσο ο Ατζέντης του David, όσο και η ομάδα του, υποστηρίζουν το TFC, όπως και την επιθυμία τους να ολοκληρώσουν αυτή την ιστορική μεταγραφή».

Οι Andrew Medwik και Paul Tait, παίζουν το δικό τους σημαντικό ρόλο, έτσι ώστε η Αλκή να πετύχει τους στόχους της.

Το κρυπτονόμισμα TFC – “TheFutbolCoin”, είναι ταυτόχρονα μία πλατφόρμα παιχνιδιών που έχει ως θέμα το ποδόσφαιρο. Οι χρήστες του, που σήμερα ξεπερνούν τις 44.000 στην Κύπρο, μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν TFC συμμετέχοντας σε παιχνίδια κ.ο.κ.

Το TFC σήμερα περιλαμβάνεται στο European Exchange Bittrex Global, ενώ αναμένεται ότι θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες.