Νέος προπονητής του Κέδρου ο Ι.Κουσιής - Mappinio.net

06/06/2021 16:58581
20210606_190547.jpg

Ο Ιωνάς Κουσιής είναι ο νέος προπονητής του Κέδρου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας.

Η ανακοίνωση της ομάδας…

Ο Κέδρος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον προπονητή κ. Μιχάλη Θεοχάρους, ενώ καλωσορίζει τον προπονητή κ. Ιωνά Κουσιή.
Το σωματείο μας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κ. Μιχάλη Θεοχάρους για την άψογη συνεργασία μας έστω για το λίγο χρονικό διάστημα που πορευτήκαμε μαζί, κρίνοντας την παρουσία και επαγγελματικότητα του εξαιρετική και τον κρατάμε σαν ένα πολύ καλό φίλο, παρά του ότι χωρίζουν οι ποδοσφαιρικοί μας δρόμοι. Του ευχόμαστε το καλύτερο τόσο σε οικογενειακό, επαγγελματικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Το Δ.Σ του σωματείου μας ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή κ. Ιωνά Κουσιή του οποίου δίδει το πρόσταγμα για την δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κέδρου για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Σε αντίθεση με την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο, ο κ. Ιωνάς έχει τον χρόνο και την ευθύνη να δημιουργήσει την ποδοσφαιρική ομάδα του Κέδρου, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους και σχεδιασμούς του προσφυγικού μας σωματείου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την ομάδα μας την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο, να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όσους επιλεγούν από τον προπονητή μας να συνεχίσουν μαζί μας και κάθε καλό σε όσους θα συνεχίσουν κάπου αλλού. Τους αγαπάμε και τους εκτιμάμε όλους.!!!
Ανακοινώνουμε επίσης πως άρχισαν τα έργα για ριζική αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου της προσωρινής έδρας του Κέδρου στον Κοτσιάτη, ενώ σύντομα ( με την βοήθεια του ΚΟΑ ) θα ξεκινήσει η αναβάθμιση και των κτιριακών εγκαταστάσεων του γηπέδου.
Με εκτίμηση
Δ.Σ Κέδρου Αγίας Μαρίνας ( Σκυλλούρας ) 06/06/2021