Μεγάλη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη - Mappinio.net

27/02/2021 20:18144
21agon5-1024x583.jpg

Η εικόνα του νικηφόρου αγώνα μέσα από το σαιτ της Παφιακής ομάδας.

Μεγάλη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα μας σήμερα επι του ΘΟΙ με 3-1.
Νωρίς στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 7′ πήραμε κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Μαρτίνου Ζήνωνος ενώ ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες για να διευρύνουμε το προβάδισμα.
Η φιλοξενούμενη ομάδα κόντρα στη ροή του αγώνα έφτασε στην ισοφάριση με μακρινό σουτ κάτι που ευτυχώς για την δική μας ομάδα δεν κράτησε για πολύ.
Η αποφασιστικοτητα και η θέληση των ποδοσφαιριστών μας, μας έβαλαν ξανά μπροστά στο σκορ έπειτα απο ανατροπή του Ραφαήλ Μιχαήλ και εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μιχάλη Χριστόδουλου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας διαχειριστηκε εξαιρετικά τον αγώνα, πέτυχε άλλο ένα γκολ με εντυπωσιακή ενέργεια του Ραφαήλ Μιχαήλ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.
Αρκετές ήταν οι ευκαιρίες κυρίως στην κόντρα επίθεση για περισσότερα γκολ ωστόσο λίγο η αστοχία λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας κράτησαν το τελικο σκορ στο 3-1.
Κρατάμε το πάθος και την αγωνιστικοτητα των παικτών μας οι οποίοι μετά από τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και από την πραγματική κατάρα των τραυματισμών έδειξαν ότι στο Κοινοτικό ΧΛΩΡΑΚΑΣ τα πράγματα είναι αλλιώς!!!

Απο Δευτέρας σεμνά και με το κεφάλι κάτω ξεκινάμε δουλειά για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ψευδα στην έδρα μας.