ΜΕΑΠ: ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - Mappinio.net

28/09/2021 18:20181
FB_IMG_1632842281273.jpg

Πρωτοποριακή ενέργεια από την ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου…

Αγαπητοί συγχωριανοί, αγαπητές συγχωριανές και αγαπητά παιδιά των κοινοτήτων μας.

Η ΜΕΑΠ δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της το ερχόμενο Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Επιθυμία της ομάδας μας ήταν και είναι όπως το λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου, σε όλη του τη διάσταση, να λειτουργεί, πέραν από απλό αθλητικό γεγονός και ως παράγοντας κοινωνικός που να φέρει ακόμα πιο κοντά τους κατοίκους μας.

Η παρουσία οικογενειών στα γήπεδα αποτελεί όραμα και στόχο μας.

Με αυτό το σκεπτικό αποφασίστηκε όπως, ως αρχή, να οργανώσουμε κάποιες εκδηλώσεις, κυρίως με τη συμμετοχή παιδιών, πριν τον αγώνα και για αυτό επιθυμούμε τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας αυτή.

Συγκεκριμένα αυτή τη φορά η μετακίνηση μικρών και μεγάλων προς το γήπεδο θα γίνει ΧΩΡΊΣ αυτοκίνητο..

Στις 2 Οκτωβριού πάμε στο γήπεδο είτε περπατώντας🚶‍♂️ από το σπίτι μας είτε με ποδήλατα , όπως τα πιο παλιά χρόνια.‼

Έξω από το γήπεδο θα υπάρχουν χώροι απασχόλησης των παιδιών με παιγνίδια που θα διοργανωθούν, όπως διαγωνισμοί με μπάλα⚽️, τραμπολίνο, κ.α. και για τους πιο μεγάλους θα υπάρχει παγωμένη μπύρα🍺. Μέσα στο γήπεδο θα λειτουργεί κανονικά η καντίνα.

Το Σωματείο έχει φροντίσει για την εξασφάλιση άδειας από το Κοινοτικό Συμβούλιο και την Αστυνομία για κλείσιμο των δρόμων γύρω από το γήπεδο για τα οχήματα, (εκτός των οχημάτων πρώτης ανάγκης και αυτών που μεταφέρουν άτομα με κινητικές δυσκολίες). Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά που θα κυκλοφορούν και θα παίζουν με τα ποδήλατα τους αλλά και σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής των παιγνιδιών.

Στις 4.00.μ.μ. θα μπούμε όλοι στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε τον αγώνα και να σπρώξουμε την ομάδα μας να πετύχει την πρώτη της νίκη και μετά θα επιστρέψουμε με ασφάλεια στα σπίτια μας.

Σας περιμένουμε.‼ Ελάτε να περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο, ευχάριστο απόγευμα.‼

Ευπρόσδεκτοι φίλοι και φίλαθλοι από τις γύρω κοινότητες!

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 3.00.μ.μ.