Κρατάμε τα κεφάλια ψηλά και τις σημαίες μας στον αέρα - Mappinio.net

29/09/2021 12:13326
FB_IMG_1632906691379.jpg

Η ανάρτηση από τη ΘΥΡΑ 9 ..

Με το πιο κάτω πανί υποδεχθήκαμε την Τριφυλλάρα στο δεύτερο ημίχρονο της προηγούμενης αγωνιστικής. Ένα σλόγκαν που ταυτίστηκε με το σωματείο μας από την πρώτη μέρα ίδρυσης του, καθώς και μετά από τις αλεπάλληλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Την περασμένη Κυριακή συνδυάστηκε με ήττα, για να θυμίσει σε όλους, ακόμα και στους ίδιους μας τους εαυτούς πως οι αγωνιστικές επιτυχίες δεν είναι δεδομένες αλλά ούτε και αυτοσκοπός.

Το σωματείο αυτό γεννήθηκε κυριολεκτικά από τις στάχτες του ΑΣΟΛ και δημιουργήθηκε από το ΛΑΟ για το ΛΑΟ για να αποδείξει οτι ένα άλλος κόσμος είναι εφικτός. Ένα άλλο ποδόσφαιρο είναι εφικτό. Τα 1000 άτομα εξάλλου που ηταν την Κυριακή στο γήπεδο το είδαν με τα μάτια τους, αφού παρα την ήττα, παίχτες και ΛΑΟΣ έγιναν ένα τραγουδώντας τον ύμνο, με τις γροθιές σφηκτές και υψωμένες.

Κρατάμε λοιπόν τα κεφάλια ψηλά και τις σημαίες μας στον αέρα. Επόμενος σταθμός η Λάρνακα και το στάδιο “Αμμόχωστος”. Η κατάληψη και αυτής της πόλης ήδη ετοιμάζεται. Από νωρίς την Παρασκεύη κατακλύζουμε τον σύνδεσμο μας στην Λάρνακα και στις 16:00 αναχωρούμε όλοι μαζί για το γήπεδο. Στο γήπεδο κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, παραδίδουμε ξανά μαθήματα πίστης και αφοσίωσης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Υ .Γ – Σε λίγες ώρες το βίντεο για τον αγώνα με τα λύμπια.

Υ.Γ 2 – Οπως έχει ανακοινώσει το σωματείο μας εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής δεν θα υπάρχουν στο γήπεδο. Όσοι δεν εξασφαλίσατε ακόμα εισιτήριο επικοινωνήστε με τα στελέχη μας.