Δηλώσεις από τον Πρόεδρο του ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς - Mappinio.net

08/04/2021 07:12581
20210124_131841.jpg

Ο πρόεδρος του ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς κ. Χρίστος Βασιλειάδης έστειλε την πιο κάτω ανακοίνωση…

Μετά και την χθεσινή απόφαση για οριστική διακοπή των πρωταθληματων της Επίλεκτης και του αγροτικου και τις ποικίλες αντιδράσεις που έφερε αυτή η απόφαση δεν μπορώ να μην αφήσω ασχολίαστες κάποιες τοποθετήσεις που προσβάλλουν όλους εμάς που δίνουμε όλο μας το είναι 3 4 άτομα σε κάθε ομάδα για να τις κρατούμε ζωντανές.
Βλεποντας ψες την ανάρτηση συγκεκριμένου παράγοντα που ήρθε να επενδύσει στην τελευταία κατηγορία της χώρας μας με μόνο σκοπό την αγάπη του για το ποδόσφαιρο να μας χαρακτηρίζει ερασιτέχνες και ντροπή πραγματικά δεν έχω λόγια. Αγαπητε κύριε για να κάνεις εσυ το κομμάτι σου έβαλες σε κίνδυνο τους κόπους ολόκληρων χρόνων κάποιων ανθρώπων για να καταστραφουν μόνο και μόνο για να εχεις εσύ οικονομικό όφελος. Λιγο σεβασμό στη χώρα που σε φιλόξενα δεν βλάπτει.
Σε κάποιους που αναφέρονται πως στερησαμε το ποδόσφαιρο εμείς απο τους ποδοσφαιριστές από οτι ξέρω ούτε υπουργός είμαι ουτε επιδιμιολογος για να περνώ αποφάσεις. Και ερωτώ για πολλοστή φορά τη πρωτάθλημα με εναπομειναντες 22 αγωνιστικες θα γινόταν σε 1 2 μήνες. Κανένας μα κανένας στην τοποθέτηση του σωματείου μου να παίξουμε 22 ματς οπότε αρχίσει και οποτε τελειώσει δεν το υποστήριξε τον εναντίον όλοι κινήθηκαν παρασκηνιακα για να φτιάξουν ενα πρωτάθλημα οπως συμφερε το καθένα. Γι αυτό και δεν δέχομαι τον καθένα να μου λεει πως θα κάτσει 9 μήνες. Η πρόταση μου για φιλικούς αγώνες οποτε επανεκινουσαμε μετα τον Απρίλιο μέχρι και αρχές Ιουνίου για να παίξουν οι ποδοσφαιριστές ποδόσφαιρο και να τους καλύψουμε τα έξοδα τους χλευαστηκε και απορρίφθηκε.Φυσικα επειδή η σκέψη ορισμένων ήταν μόνο εν κριμα οι παίκτες και όχι η δική τους πρόσκαιρη επιτυχία.
Και επισερχομε πλεον σε αυτό. Από τα χθες για τις θέσεις της ανόδου στην Γ κατηγορία ακούγονται διάφορες θεσεις και απόψεις απο τα σωματεία..Κάποιοι θελουν ανοδο για τους 2 πρώτους, κάποιοι κλήρωση μεταξυ των 6,κάποιοι να βγουν οι 2 ομάδες που αδικηθηκαν πέρσι κτλ. Μα είμαστε σοβαροί.????Με συμπληρωμένο ουτε το 1/3
του πρωταθλήματος καθορισαμε ποιοι κινδυνεύουν ποιοι είναι για άνοδο. Καταργούμε κάθε μορφή fair play και σεβασμού ειδικά προς της ομάδες της Γ κατηγοριας που δίνουν αγωνες σε αντίξοες συνθηκες(πρωτόκολλα, κρούσματα, τεράστια έξοδα εν καιρω ρισης κτλ)και ζητουμε άνοδο με 8 ματς και να διαβαθμιστουν 6.Αντι το πρώτο που έπρεπε να ακουστεί από ολους μας να διαβαθμιστουν λιγότερες απο Γ κατηγορία προς ένδειξη εκτίμησης για την προσπάθεια όλοι σκεφτονται πως να εξυπηρετησουν τα προσωπικα συμφέροντα τους. Μια λέξη μονο Ντροπή.
Άφησα τελευταίους τους ποδοσφαιριστές. Η πορεία μας σαν Σωματείο τα τελευταία χρόνια ως προς τον σεβασμό που δείχνουμε σε ανθρωπους και δει σε ποδοσφαιριστές είναι εκει κατακεγραμμενη. Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις και μαθήματα από κανένα το ποσό τους σεβόμαστε. Όσοι συνεργαστηκαν μαζί μας το ξέρουν. Ουτε της πλακας σωματείο είμαστε οπως κάποιοι μας χαρακτήρισαν ούτε κινούμαστε ποτέ ύπουλα. Η στάση μας τους τελευταίους μήνες είναι εκεί με πρώτιστο μέλημα τον ποδοσφαιριστη και των άνθρωπο. Προσπαθήσαμε με αρκετές θυσιες να κρατήσουμε εν μεσω πανδημιας το σωματείο μας για να μπορούμε να υπάρχουμε και τα επόμενα χρόνια Χωρίς αυτά τα σωματεια καιτους παραγοντες που δινουν όλο το ανθρώπινο τους ειναι χωρις κερδους κέρατα γαι να υπάρχουν ζωντανες ομάδες στης κοινοτητες μας και να παίζουν οι ποδοσφαιριστές Αν αφανιστουμε εμεις αυτές οι ομαδες θα αφανιστει και μεγαλος αριθμός Κυπρίων παικτών που δεν έπαιξαν σε πιο ψηλές κατηγοριες. Αυτα προς απάντηση σε ποδοσφαιριστη που ευχηθηκε τον αφανισμό μας και του στερησαμε οτι αγαπά. Εμείς φίλε σε αγαπουμε και σε σεβομαστε…

Υγ. 1)Για τον investor έχω του την λύση θα του την προτείνω εντος των ημερων
2)Καποιοι πρέπει να πληρώσουν την ταλαιπωρία και τα έξοδα….
Καλή μέρα σε ολους