Γ’ Κατηγορία: Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για τους πρωτοπόρους - Mappinio.net

03/05/2021 21:58621
20210429_160148_resize_71.jpg

Μετά τη διακοπή για το Πάσχα επαναρχίζει το Σαββατοκύριακο το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Η ήττα της ΠΈΓΕΙΑΣ στην προηγούμενη αγωνιστική έφερε νέο ενδιαφέρον στις πάνω θέσεις καθώς το Α.Λ.Σ.ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε μόνο πρώτο στην βαθμολογία ενώ η τρίτη ΟΛΥΜΠΙΑΣ μείωσε στον ένα βαθμό την διαφορά από την δεύτερη ΠΕΓΕΙΑ.

Οι τρεις αυτοί διεκδικητές των δυο θέσεων που οδηγούν στην Β κατηγορία, αυτή την αγωνιστική έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές.

Το Α.Λ.Σ.ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει στην Κοκκινοτριμιθιά για να αντιμετωπίσει την ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη, η ΠΕΓΕΙΑ πάει στην Ορμήδεια για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο ενώ η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ταξιδεύει στην Δευτερά για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Γερολάκκου.

Στο κάτω διάζωμα της βαθμολογίας ο Κορμακίτης και η ΕΛΗΑ έχουν χάσει έδαφος για παραμονή στην κατηγορία ωστόσο σε κάθε αγωνιστική προσπαθούν και στοχεύουν στο τρίποντο.

Ο Κορμακίτης φιλοξενεί την Κυριακή τον Εθνικό Άσσιας ενώ η ΕΛΗΑ ταξιδεύει στα Ανάγυια για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΝΑ που θέλει το τρίποντο για να αναπνεύσει βαθμολογικά.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς μετά και τις τελευταίες βαθμολογικές απώλειες. Η ΕΝΑΔ το Σάββατο αντιμετωπίζει στο Δάλι τον Χαλκάνορα και χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει.

Στο Άγιο Τύχωνα η ΑΜΑΘΟΥΣ φιλοξενεί την ΟΡΟΚΛΙΝΗ-ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC σε ένα παιγνίδι 6 βαθμών. Ο ηττημένος από αυτό το παιγνίδι θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Τέλος στην Κυπερούντα η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς φιλοξενεί την ΜΕΑΠ και θα επιδιώξει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά. Από την άλλη η ΜΕΑΠ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 8 Μαΐου ώρα 5.00μμ

ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ – ΕΝΑΔ

ΕΛΠΙΔΑ – Α.Λ.Σ.ΟΜΟΝΟΙΑ

ΑΠΟΝΑ – ΕΛΗΑ

ΑΠΕΠ – ΜΕΑΠ

ΑΜΑΘΟΥΣ – ΟΡΟΚΛΙΝΗ-ΤΡΟΥΛΛΟΙ

Κυριακή 9 Μαΐου 5.00μμ

ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Π.Ο.ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ – ΠΕΓΕΙΑ 2014

Βαθμολογία