Βασιλειάδης: “Σώστε τα σωματεία μας και δώστε ένα τέλος” - Mappinio.net

02/04/2021 06:47412
Screenshot_20210124-122732_Chrome_large.jpg

Έκκληση προς Συνοποσπονδια Τοπικών Ομοσπονδιων Κύπρου κάνει ο πρόεδρος του ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς κ. Χρίστος Βασιλειάδης μέσα από το λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει…
“Σώστε τα σωματεία μας και δώστε ένα τέλος. Φτάσαμε προ πολλού στα όρια και τώρα καταρεουμε. Έχει 5 μήνες που μας έχετε στο περίμενε να συντηρούμε ομάδες χωρίς κανονική προπόνηση και αγώνες να πληρώνουμε χωρίς να έχουμε έσοδα και ολα αυτά για κάποιο λόγο που εσείς μόνο ξέρετε. Η στάση σας δυστυχώς δείχνει κάποιους οι οποίοι δεν θέλουν να ανακοινώσουν τη διακοπή γιατί θέλουν να εξυπηρετήσουν ίσως λεω κάποιους. Δεν θα φοβηθώ να πω τη σκέφτομαι για τις φήμες που κυκλοφόρησαν εδώ και καιρό αλλά τα γεγονότα καταδυκνείουν πως μόνο φήμες δεν είναι. Κύριε Πρόεδρε το περασμένο Σάββατο όλοι σε ακούσαμε να λες πως Δευτερα Τρίτη θα ανακοινώσετε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Επίλεκτης και του Αγροτικού. Οσοι σας έζησαν τον τελευταίο διάστημα είχαν τις επιφύλαξεις τους γιατί αυτο το ακούσαμε από εσάς 5 6 φορές φέτος μετά απο συναντήσεις που είχαμε. Για κάποιο λόγο που δυστυχώς στα ματια όλων μας σε αφήνει εκτεθειμένο επιμένεις να συντηρας μια κατάσταση που φοβάσαι να δώσεις ένα τέλος λες και υποσχέθηκες κάτι σε κάποιους. Πραγματικά διερωτάται κανείς γιατί έχεις αυτη τη στάση. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν μένει κρυφό τουλάχιστον εγώ έχω την συνείδηση μου καθαρή πως προσπάθησα με τη στάση που κράτησα τους τελευταίους μήνες που περνούμε αυτή τη πανδημία να σώσω το σωματείο μου και τα άλλα σωματεία από την ολική καταστροφή που εσεις μας οδηγείτε. Έχοντας μια υπηρεσία 25 τοσα χρόνια στο χωρο του αγροτικού ποδοσφαιρου και των μικρων κατηγοριών έκανα οτι περνούσε από το χέρι για να μην διαλύσουμε το μόνο που μας δίνει χαρά καθε ΣΚ ασχετα αν διαφωνησαν κάποιοι μαζι μου για τις θέσεις μου εγώ δεν κινήθηκα ποτέ στο παρασκήνιο οπως άλλοι βγήκα μπροστά, μπορει κάποιοι να με ειρωνεύτηκαν, να με έβρισαν αλλά να ξερουν πως εμείς σαν ΑΤΛΑΣ κανένας μα κανένας δεν έχει να πει κατι για την αξιοπιστία μας και το ποίοι είμαστε ξέρουμε εμεις ποιοι είμαστε. Σαν πρόεδρος αυτης της ομάδας θα εισηγηθώ στο ΔΣ του σωματείου μου τον τερματισμό της φετινής χρονιάς γιατί κάποιοι άλλοι φοβούνται να τον κάνουν.

Υγ. Μας φάγανε οι μάνατζερ και οι επενδυτες απο το Τζιμπουκτου που ηρθαν η γη εναλιαν Κύπρο να επενδύσουν στην μικρότερη κατηγορια της Κυπρου καλη μέρα σε ολους. Και αν πειραξα κάποιους εμα ΕΣΠΑΣΕΤΕ ΜΕ”