ΑΧΥΡΩΝΑΣ: Συνεχίζουν Κονέ και Αριστοτέλους, επιστρέφει ο Χριστοδούλου, υπέγραψε ο Alexander Marcus - Mappinio.net

21/07/2021 16:06386
Polish_20210721_160534579.jpg

Η ανακοίνωση του Αχυρώνα…

Το Δ.Σ. του ΑΧΥΡΩΝΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τέσσερις ακόμα ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Συμεών Κονέ και Νικόλα Αριστοτέλους, δύο ποδοσφαιριστές με πολύ σημαντική προσφορά κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο, που συνεχίζουν στην ομάδα μας για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ο Συμεών και ο Νικόλας είναι παίκτες με ποιότητα και φιλοδοξίες και θα αποτελέσουν και φέτος δύο σημαντικά εργαλεία στην καλοκουρδισμένη μηχανή της ομάδας αφού μπορούν άνετα να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις.

Ο τρίτος ποδοσφαιριστής είναι ο κεντρικός επιθετικός Ανδρέας Χριστοδούλου που αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα μας και την περίοδο 2017-2018 ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Π.Ο. Ορμήδειας. Ο Ανδρέας επιστρέφει πιο ώριμος και έτοιμος για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Τέλος η ομάδα μας συμφώνησε με τον νεαρό και πολύ υποσχόμενο Αμερικανό χαφ Alexander Marcus ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα προσπαθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.


Ο Πανίκος Κοσμά και ο Αδάμος Αδάμου βλέπουν το ρόστερ της ομάδας μας να ολοκληρώνεται αρκετά γρήγορα με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κάτι που τους ικανοποιεί αφάνταστα.


Ευχόμαστε στους τέσσερις ποδοσφαιριστές μας να έχουν μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.