Αποχώρησε από Σαλαμίνα και συνεχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ - Mappinio.net

25/06/2021 13:59947
FB_IMG_1624618480075.jpg

Η ανάρτηση του προπονητή Νικόλα Νικολάου που αποχωρεί από τη Νέα Σαλαμίνα και οι πληροφορίες λένε ότι θα συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ.

Μετά από δύο χρόνια σε αυτή την ιστορική ομάδα ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Ήταν δύο υπέροχα και δημιουργικά χρόνια. Οι άνθρωποι της ομάδας εξαιρετικοί, έμαθα και κέρδισα πάρα πολλά. Από πλευράς μου έκανα ότι μπορούσα με αγάπη και αυταπάρνηση γιατί στην Σαλαμίνα όλοι έτσι δουλεύουν.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον πρόεδρο το δ.σ. το προσωπικό της ομάδας τους δύο τεχνικούς διευθυντές Α ομάδας και ακαδημίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες μου Valentinos Perikou Sotiris Sotiroglou γιατί ήταν δίπλα μου 24 ώρες και έκαναν τα πάντα για την ομάδα. Τέλος θα ήθελα με όλη μου την αγάπη να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου που σε αυτά τα δύο χρόνια ήταν οικογένεια για εμένα. Μάγκες μου θα είμαι πάντα δίπλα σας.

Μια τελευταία συμβουλή από εμένα είναι να συνεχίσετε την σκληρή δουλειά για αυτό που αγαπάτε και με υπομονή θα τα καταφέρετε. Κανένας δεν θα σας χαριστεί. Δουλειά και πάλι δουλειά.Έχετε απίστευτο ταλέντο και μια μέρα θα μιλάνε όλοι για εσάς