Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών Κέδρου - Mappinio.net

28/03/2021 21:57206
FB_IMG_1616961357081.jpg

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Κέδρου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του Σωματείου «ΚΕΔΡΟΣ» των οποίων η παρούσα δήλωση αποτελεί κοινή θέση και διακήρυξη, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του σωματείου μας Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας για την καθόλα άψογη και επαγγελματική συνεργασία μας κατά την απερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Δεδομένων των πολλών προβλημάτων τα οποία έχει να αντιμετωπίσει το κάθε σωματείο κατηγοριών, λαμβάνοντας περαιτέρω υπόψη τις ακόμη πιο ξεχωριστές δυσκολίες τις οποίες είχε να αντιμετωπίσει το σωματείο «ΚΕΔΡΟΣ», το σωματείο μας δεν παρέλειψε ουδόλως να δώσει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα σε μένα αλλά και στον κάθε συμποδοσφαιριστή μου για να μπορέσει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Τυπικότατο στις υποχρεώσεις του ακόμα και πριν τη λήξη της προθεσμίας τους, προεξάρχοντος του προέδρου κ. Γιαννάκη Λακκοτρύπη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του στο ΔΣ σπατάλησαν αμέτρητο χρόνο και κόπο για να μεριμνήσουν για μας τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, θέλω εμφαντικά να υπερτονίσω ότι εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο σύνολο των ποδοσφαιριστών πέραν του δέοντος. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε. Ευχαριστίες βέβαια απευθύνουμε και προς τον τεχνικό μας, κ. Μιχάλη Θεοχαρους μαζί με τους συνεργάτες του, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας σε πραγματικά δύσκολες στιγμές και η καθοδήγηση του ήτανε πέρα για πέρα σημαντική.
Ως εκ τούτου νιώθω και νιώθουμε την ανάγκη να ευχηθούμε ότι καλύτερο στο σωματείο. Ανεξαρτήτως των όποιων αποφάσεων δύναται να ληφθούν από την Ομοσπονδία και από την πολιτεία, εμείς δηλώνουμε την ετοιμότητα μας να σταθούμε δίπλα στο σωματείο και να το στηρίξουμε ξανά με όλες μας τις δυνάμεις ανα πάσα στιγμή , η ηθική μας υποχρέωση αυτό μας επιβάλλει.
Κατανοούμαι και σεβόμαστε την όποια απόφαση του Δ.Σ

Με απέραντη εκτιμηση προς το Σωματείο

Εκ μέρους ολων των ποδοσφαιριστών ο αρχηγος της ομαδας Ανδρεας Χατζηιωσηφ.